Přírodní léčba střevních parazitů - cena, názory, lékárna

I když se infekce střevních parazitů nebo hlístů léčí relativně snadno, u dětí i dospělých se často nedodržuje, protože způsobené příznaky jsou v první fázi velmi mírné a jejich intenzita se zvyšuje se zvyšujícím se počtem parazitů střevní v tlustém střevě.


Léčba střevních parazitů, i když má vynikající terapeutický účinek, může způsobit vážné vedlejší účinky, jako je zvracení, bolesti břicha, nevolnost, průjem atd. V důsledku toho je méně agresivní léčebnou variantou pro tělo, ale s terapeutickým účinkem zaměřeným na parazitické organismy, prostředky založené na přírodních složkách, které nemají negativní vedlejší účinky a obvykle nemají žádné kontraindikace pro použití. / p>

V tomto článku:


Účelem tohoto článku je poskytnout vám všechny důležité informace o nejlepší přírodní léčbě, účinných alternativách léčby drogami, abyste měli lepší názor ujasněte si, která možnost je pro vás nebo vaše dítě ta pravá.


Nejlepší přírodní alternativy léčby střevních parazitů a červů


Abychom mohli doporučit nejúčinnější přírodní léčba helmintových infekcí, jsme provedli intenzivní výzkumnou práci, která zahrnovala podrobnou analýzu 8 přírodních léků na parazitózu, z nichž jsme vybrali 3 produkty, které splňují naše výběrová kritéria. Vzali jsme v úvahu různé aspekty, jako je cena léčby, bioaktivní složky terapeutického vzorce, snadnost podávání léčby, dostupnost v lékárnách v Česko a názory odborníků na tyto produkty.


Níže naleznete další podrobnosti o každém ze 3 doporučených ošetření a odkazy na webové stránky výrobce.


Bactefort


< / p>

Bactefort je přírodní léčba střevních parazitů ve formě kapek, která je založena na jedinečné a inovativní kombinaci 100% přírodních složek s velmi silnými antihelmintickými a antibakteriálními vlastnostmi.


< p> Jedná se o lék, který zvláště doporučujeme dětem, protože ve formě kapek je mnohem jednodušší než podávání ve formě pilulek.


Prostředek Bactefort prostřednictvím vede k vytvoření nepřátelského prostředí pro parazitické organismy, zatímco a mmollo. Tímto způsobem je zajištěno úplné terapeutické působení, které vede k rychlé destrukci parazitů a jejich eliminaci ze střeva.


Doba léčby je 30 dní, během nichž se léčba provádí jednou denně. Dávka zahrnuje ředění 30 kapek přípravku Bactefort ve sklenici horké vody. Výsledný nápoj má sladkou chuť, velmi snadno se konzumuje. Doporučuje se podstoupit kúru před jídlem.


Jedním z hlavních je extrakt z dýňových semen, který má vysoký obsah dýně. Cucurbitin je bioaktivní látka s antihelmintickými vlastnostmi, která má ultraagresivní účinek na parazitické organismy, které napadly střevo.


Za cenu, přímo z webu výrobce, kde kupující Itálie těží z další 50% slevy z ceny výrobce Bactefort.


Detoxic



< p> Přírodní detoxické pilulky poskytují rychlou a účinnou antiparazitární léčbu, která eliminuje hlavní příznaky helmintové infekce od prvních dnů léčby. Pokud jde o kapky Bactefort, je založeno na 100% přírodním složení, bylinných extraktech, které nabízejí mnoho terapeutických výhod.


Hlavní účinné látky, které tvoří základ formulace Detoxic Action, jsou: extrakt z tinktura, extrakt z krysího ocasu, výtažek z hřebíčku, extrakt z listů Centella asiatica, ovocný extrakt s extraktem Phyllanthus, extrakt z Apium graveolens a extrakt z kurkumy dlouhého kořene.


L Hřebíčkový práškový extrakt je bohatý na antioxidanty. Kromě toho tato složka zajišťuje destruktivní působení na parazitické organismy a velmi rychle je neutralizuje. Extrakt z kořene kurkumy je další aktivní složka s velmi důležitou rolí, a to stimulace procesu hojení, jakmile jsou paraziti vyloučeni. Pomáhá zvrátit toxické účinky parazitů na tkáně ve střevě.


Zadruhé, k úplnému vyloučení infekce střevních parazitů stačí 30denní léčebný režim. Detoxické pilulky nemají žádné kontraindikace k použití a nevyvolávají negativní vedlejší účinky na tělo.


Germitox


Třetí přírodní léčba, kterou doporučujeme, se jmenuje Germitox a je také produktem podobným tabletkám, stejně jako Detoxic. Cenově jsou cenově nejdostupnějším prostředkem. V době zveřejnění tohoto článku na webových stránkách výrobce můžete těžit ze speciální ceny nižší než v lékárnách.


Pilulky Germitox mají jedinečné složení, které obsahuje 5 100% přírodních a bohatých složek. bioaktivních látek s vysoce koncentrovanými antibakteriálními a antihelmintickými vlastnostmi.


Doba léčby se u dětí liší od dospělých. Léčba v případě infekce u dětí je 20 dní a u dospělých 30 dnů. Během léčby si vezměte jednu tobolku Germitox jednou denně.


Aktivními složkami jsou: tymiánový olej, extrakt z černého česneku, skleněný extrakt, červené řasy a francouzské mořské řasy.


Ačkoli různé druhy hlístů způsobují různé příznaky, ve většině případů střevních parazitů se může vyskytnout celá řada běžných příznaků, bez ohledu na typ střevního parazita přítomného ve střevě, kyslík, limbický, tasemnice , v giardii.


Hlavní příznaky způsobené hlístovou infekcí jsou uvedeny níže:


V případě střevních parazitů u dětí se mohou také objevit následující příznaky:


Ačkoli výše doporučená léčba má koncentrovaný imunoprotektivní účinek, je zcela důležité mít čistou čistotu, aby se zcela zabránilo možnosti reinfekce požitím vajíček nebo larev střevních parazitů z různých povrchů domu nebo spodního prádla. teta generální všech ubytovacích kapacit.